In my neighbourhood

DSC_1773 DSC_1776 DSC_1796 DSC_1852 DSC_1863 DSC_1970 DSC_1985 DSC_1996

Jeg bor rett ved Bergenshus Festning, hvor det er et fint parkområde. I dag morges gikk jeg meg en liten tur med kameraet mitt, og det er så vakkert nå. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får oppleve årstidene og de flotte kontrastene som finnes i naturen. Nå sitter jeg inne og koser meg med en kopp chai-te som jeg dypper pepperkaker i (ja, jeg er allerede i gang med pepperkakene…) og redigerer bilder fra Spania-turen jeg kom hjem fra for et par dager siden.

Respond to In my neighbourhood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s